Satın Al
  • 25 Dk
  • 4 Kişilik

Etli Patlıcanlı Makarna



Malzemeler Yapılışı

Malzemeler 

320 GR. KALEM KESME MAKARNA 

300 GR. KIYMA 

50 GR. HAVUÇ 

50 GR. KEREVİZ SAPI 

50 GR SOĞAN 

500 GR BİRECİK PATLICAN 

20 GR TEREYAĞ 

750 GR. DOMATES PÜRESI 

30 GR TUZSUZ ANTEP PEYNİRİ 

ZEYTİNYAĞ 

TUZ 

KARABİBER 

Yapılışı 

Soğanları küçük küpler halinde kesip tavaya ekleyip biraz pişirip üstüne  sucukları ve ince kestiğimiz ıspanakları ekliyoruz. Kapağını kapatıp  ıspanaklar pişene kadar kısık ateşte bırakıyoruz . Başka bir tarafta  kaynayan tuzlu suya makarnamızı eatıp pişiriyoruz. Makarnamız piştikten  sonra süzüp hazırladığımız ıspanaklı karışımla karıştırıp tabağa alıp  peynirle süsleyip servis ediyoruz.