Satın Al
*scroll tekerleği ile de ilerleyebilirsiniz

Banetti'nin Eşsiz
Lezzetinin Sırrı Ne?

Aşk mı? Tutku mu? Gelenek mi? Damak zevki mi? Tecrübe mi?
Hepsi ve daha fazlası…

Binlerce Yıllık Zenginliği Kalite İle Buluşturuyoruz.

Kaliteli makarna yapımındaki kapsamlı deneyimimiz, artık Banetti'yi  glutensiz makarna olarak sunmamızı sağlıyor. Lezzetli bir tabak  makarnanın eşsiz ve vazgeçilmez deneyimini garanti etmeye kendimizi  adadık. 

Lezzetin Kaynağına Giden Yol Banetti'den Geçiyor

Banetti için buğday; çok sayıda tahıl tanrıçasının kabul gördüğü,  medeniyetler beşiği Mezopotamyada'da kök salıp bugünlere ulaşan bir  gastronomi mirasıdır. Bu Miras, bölgenin iklim şartları ve verimli toprak  yapısıyla ilişkili olarak; zanginliğinden ödün vermeden günümüzde de aynı  değeri korumaktadır. 

Buğdayın Anavatanından Dünyaya Ulaşıyoruz.

Sırrı Anavatanında! Yerleşik yaşama geçişin ve tarımın simgesi buğdayın  ana vatanı; Yukarı Mezopotamya olarak bilinen ve bugün Türkiye'de  "Güneydoğu Anadolu" olarak tanımlanan bölgedir. Buğday (Triticum  

Durum), insanlık tarihinde ilk kez Güneydoğu Anadolu bölgesinde kültüre  alınmış ve buradan bütün dünyaya yayılmıştır. 

En Kaliteli Durum Buğdayını Özenle Seçiyoruz.

Mezopotamya'nın bereketli topraklarında filizlenen; serin rüzgarlarnda ve  kavurucu sıcağında olgunlaşan en kaliteli durum buğdayı, Banetti için  özenle seçilir. Makarnaya "al dente" kıvamını veren, zengin ve kaliteli  protein içeriğini oluşturan %100 durum buğdayı seçimindeki hassasiyet,  Banetti'yi diğer makaranalardan ayıran en önemli özelliklerinden biridir.  Zenginliğiyle büyüleyen kadim coğrafyanın verimli topraklarında hayat  bulan, kehribar rengi ve dolgun taneleriyle ilk bakışta kalitesini hissettiren  makaranalık buğday, Banetti uzmanlarının tecrübesiyle buluştur ve ortaya  Banetti'nin benzersiz lezzeti çıkar. 

İyi İle Yetinmiyor, Mükemmeli Arıyoruz.

Kalite Asla Tesadüf Değildir! Banetti, her zaman mükemmeli hedefler.  Uzmanlar, buğdayın sağlıklı ve kalitatif standartlar açısından en yüksek  değerlerde olması için titizlikle çalışır. Mevzuatın gerekli kıldığı  parametrelerle yetinmez; daha iyisini sunmak için kendileriyle yarışır.  Banetti laboratuvarlarında buğday tanelerinin görünümü ile tüm fiziksel ve  kimyasal özelliklerinin kontrolü yapılır. Kaliteden taviz vermeden üretim  gerçekleşir. 

Teknik Test ve Analizleri, Buğday Tecrübemizle Destekliyoruz.

Banetti bir makaranadan çok; işini tutkuyla yapmanın adıdır. Bu yüzden  laboratuvarlarında yaptığı birçok test ve analize ek olarak ürünün esneklik  düzeyini ve dayanıklılığını uzman gözler ve tecrübeli dokunuşlarla ölçer.  Banetti'ye özgü renk, aroma ve lezzetin mükemmeli dengesini, kusursuz bir  uyumla harmanlar 

İrmiği, Zengin Kaynak Suları İle Yoğuruyoruz

Bölgenin zengin kaynak suları irmikle buluşturulur ve %100 durum buğdayı, değerli gluten ağının bütünlüğü bozulmadan, en uygun sıcaklıkta yoğrulur.

Özel Hamuru, Özenle İşliyoruz

Banetti’nin özel hamuru, gelişmiş otomasyon sistemi ile kontrol edilen üretim tesislerinde her türlü sosu emebilen özel dokusuna ve son şekline ulaşır.