Satın Al
  • 15 Dk
  • 4 Kişilik

Isırgan Otlu Makarna



Malzemeler Yapılışı

Malzemeler 

400 GR. DiRSEK MAKARNA 

400 GR. ISIRGAN 

5 TANE CORBA KAŞIĞI FINDIK 

1 DİŞ SARIMSAK 

ZEYTİNYAĞ 

BEYAZ KARABİBER 

TUZ 

Yapılışı 

Isırganları iyice temizleyip bir tavada çok az su ile 2 dakika pişiriyoruz.  Suyunu atmadan havana koymak üzere ısırgan , sarımsak , zeytinyağ ve  fındık koyup dövüyoruz. Eğer sert bir kıvam olursa ısırganın suyundan biraz  ekliyoruz. Makarnamızı haşlayıp süzdükten sonra tavamıza koyup  hazırladığımız ısırganla soteliyoruz ve servis ediyoruz.