Malzemeler
400 GR. BANETTİ BURGU MAKARNA
80 GR. VAN OTLU PEYNIR
80 GR. YAPRAK PEYNIR
100 GR. KARS GRAVYER
200 ML SÜT
80 GR. KARIN KAYMAĞI ISKEMBE PEYNIR
BEYAZ KARABİBER
TUZ
Yapılışı
Benmari usulü (yani, kaynayan tenceredeki suyun üzerine koyacağımız daha küçük bir kapta eritme usulü ile) bütün peynirleri eritiyoruz. Başka tarafta tavaya sütü ekleyip , süt ısınınca erittiğimiz peynirleri ekliyoruz. Haşlayıp süzdüğümüz makarnamızı hazırladığımız sosla harmanlayıp servis ediyoruz.
Malzemeler
400 GR. BANETTİ BURGU MAKARNA
80 GR. VAN OTLU PEYNIR
80 GR. YAPRAK PEYNIR
100 GR. KARS GRAVYER
200 ML SÜT
80 GR. KARIN KAYMAĞI ISKEMBE PEYNIR
BEYAZ KARABİBER
TUZ
Yapılışı
Benmari usulü (yani, kaynayan tenceredeki suyun üzerine koyacağımız daha küçük bir kapta eritme usulü ile) bütün peynirleri eritiyoruz. Başka tarafta tavaya sütü ekleyip , süt ısınınca erittiğimiz peynirleri ekliyoruz. Haşlayıp süzdüğümüz makarnamızı hazırladığımız sosla harmanlayıp servis ediyoruz.