Satın Al
  • 20 Dk
  • 4 Kişilik

4 Peynirli Makarna



Malzemeler Yapılışı

Malzemeler 

400 GR. BANETTİ BURGU MAKARNA 

80 GR. VAN OTLU PEYNIR 

80 GR. YAPRAK PEYNIR 

100 GR. KARS GRAVYER 

200 ML SÜT 

80 GR. KARIN KAYMAĞI ISKEMBE PEYNIR 

BEYAZ KARABİBER 

TUZ 

Yapılışı 

Benmari usulü (yani, kaynayan tenceredeki suyun üzerine koyacağımız  daha küçük bir kapta eritme usulü ile) bütün peynirleri eritiyoruz. Başka  tarafta tavaya sütü ekleyip , süt ısınınca erittiğimiz peynirleri ekliyoruz.  Haşlayıp süzdüğümüz makarnamızı hazırladığımız sosla harmanlayıp  servis ediyoruz.