320 GR. KALEM KESME MAKARNA
300 GR. KIYMA
50 GR. HAVUÇ
50 GR. KEREVİZ SAPI
50 GR SOĞAN
500 GR BİRECİK PATLICAN
20 GR TEREYAĞ
750 GR. DOMATES PÜRESI
30 GR TUZSUZ ANTEP PEYNİRİ
ZEYTİNYAĞ
TUZ
KARABİBER
Soğanları küçük küpler halinde kesip tavaya ekleyip biraz pişirip üstüne sucukları ve ince kestiğimiz ıspanakları ekliyoruz. Kapağını kapatıp ıspanaklar pişene kadar kısık ateşte bırakıyoruz . Başka bir tarafta kaynayan tuzlu suya makarnamızı eatıp pişiriyoruz. Makarnamız piştikten sonra süzüp hazırladığımız ıspanaklı karışımla karıştırıp tabağa alıp peynirle süsleyip servis ediyoruz.