Malzemeler
320 GR. CARLİSTON MAKARNA
300 GR. KABAK
300 GR. KARİDES
1 SU BARDAĞI KREMA
1 TANE LİMON
1 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞ
KARABİBER
TUZ
Yapılışı
Karidesleri temizliyoruz. Kabakları küçük küpler halinde doğruyoruz. Tavada zeytinyağ karabiber ve tuzla kabakları soteliyoruz. Sotelediğimiz kabakları rondodan geçirip kıvamlı bir sos elde ediyoruz. Yine aynı tavada sarımsak zeytinyağ ile karidesleri ekleyerek soteliyoruz. Aynı zamanda ,bol tuzlu suda makarnamızı haşlayıp süzüyoruz. Makarnamızı hazırladğımız kabak kreması ile birleştiriyoruz. Karides ve birkaç damla krema ile servis ediyoruz.
Malzemeler
320 GR. CARLİSTON MAKARNA
300 GR. KABAK
300 GR. KARİDES
1 SU BARDAĞI KREMA
1 TANE LİMON
1 DİŞ SARIMSAK
ZEYTİNYAĞ
KARABİBER
TUZ
Yapılışı
Karidesleri temizliyoruz. Kabakları küçük küpler halinde doğruyoruz. Tavada zeytinyağ karabiber ve tuzla kabakları soteliyoruz. Sotelediğimiz kabakları rondodan geçirip kıvamlı bir sos elde ediyoruz. Yine aynı tavada sarımsak zeytinyağ ile karidesleri ekleyerek soteliyoruz. Aynı zamanda ,bol tuzlu suda makarnamızı haşlayıp süzüyoruz. Makarnamızı hazırladğımız kabak kreması ile birleştiriyoruz. Karides ve birkaç damla krema ile servis ediyoruz.