• 35 dk
  • 4 Kişilik

Pasta with minced meat

Soğan havuç ve kereviz sapını tereyağda soteleyip biberiye ve sarımsak ekliyoruz. 5 dakika sonra kıymayı ekleyip 20 dakika pişiriyoruz. Başka bir tarafta fondü için peyniri rendeliyoruz.  Sos tenceresine süt ekleyip ısınınca , peynirleri ekleyip tuz , karabiber ve muskatı ekleyip fondüyü yapmış oluyoruz. Taze kaşar ve ekşi peyniri kıymalı sosumuz ekleyip başka bir tarafta kaynayan tuzlu suya makarnamızı atıp , pişirip , süzüp kıymalı karışıma ekliyoruz.  Fırım kaplarını yağlayıp hazırladğımız makarnamızı koyuyoruz . Üstüne peynir fondü ve tekrar bir kat daha makarna ve fondümüzü ekleyip katları tamamlamış oluyoruz. Peynir rendesiyle üzerini kapatıp önceden ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirip servis ediyoruz.