Logo Loading

1850 TON ÜRETİM
KAPASİTESİ

Türkiye’nin en büyük ve modern üretim tesislerinden birine sahip olan Acarsan Makarna Un Gıda İnşaat Sanayii ve Tic. A.Ş 2003 yılında, günlük 600 ton un üretim kapasitesiyle faaliyete başlamış; mevcut kapasiteye ek olarak 2014 yılında; günlük 400 ton makarna, 700 ton irmik ve 2017 yılında ise 150 ton instant noodle olmak üzere toplam 1850 ton/gün kapasiteye ulaşmıştır.

Banetti Makarna, Anadolu’ nun Dünya mutfağına armağanı olan %100 durum buğdayından elde edilen mamül irmikten üretilir. Üretimin her aşaması en yüksek hijyen standartlarında gerçekleşir ve kontrol altında tutulur. Tümüyle bilgisayar kontrollü entegre tesis; hammaddeden son ürüne kadar oluşan tüm süreçlerde kalite kontrol standartlarını en titiz şekilde takip eder ve gelişmiş laboratuvar tesisleriyle de bunu kanıtlar niteliktedir.

Banetti Makarna, ISO 9001:2008, DIN EN ISO 22000:2005, DIN EN ISO 14001:2009, OHSAS18001:2007, HELAL, KOSHER, TSE, BRC, IFS gibi kalitesini garanti altına alan pek çok sertifikaya sahip olan Acarsan Makarna Un Gıda İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş üretim tesislerinde üretilmektedir.

Acarsan Makarna Un Gıda İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş ; Banetti markasıyla : Uzakdoğu, Ortadoğu, Asya, Avrupa , Güney Amerika ve Kuzey Amerika kıtalarında pek çok ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

BANETTİ GIDA PAZARLAMA SANAYİİ ve TİC. A.Ş.

3. Organize Sanayi Bölgesi Kamil Şerbetçi Blv. No: 44 Şehitkamil / Gaziantep / Türkiye

Müşteri Hizmetleri

Gsm: +90 532 069 77 77

Tel: +90 342 337 98 92

E-mail: banetti@banetti.com.tr

Banetti Markası, bir Acarsan Holding kuruluşudur.
3. Organize Sanayi Bölgesi, Kamil Şerbetçi Bulvarı, No:44, 27600 Gaziantep