Logo Loading

1998 yılında ilk temelleri atılan ve bugün itibariyle geldiği noktada 24366 m2 arsa alanı, 17102 m2 makarna fabrika alanı, 16968 m2 un-irmik fabrika alanı, 2251 m2 İdari bina alanı ve 40.000 tonluk 6 adet çelik buğday silosuyla Türkiyenin en büyük ve modern üretim tesislerinden birine sahip olan Acarsan Makarna Un Gıda İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş; 2003 yılında, günlük 600 ton un üretim kapasitesiyle faaliyete başlamış; mevcut kapasiteye ek olarak 2014 yılında; günlük 400 ton makarna, 700 ton irmik ve 2016 yılında ise 150 ton instant noodle olmak üzere toplam 1850 ton/gün kapasiteye ulaşmıştır.

Banetti makarna Anadolu’nun dünya mutfaklarına armağanı olan %100 durum buğdayından mamul irmikten üretilir. Üretimin her aşaması en yüksek hijyen standartlarında gerçekleşir ve kontrol altında tutulur. Tümüyle bilgisayar kontrolündeki entegre tesis, üretim öncesinden paketleme sonrasına kadar uzanan tüm süreçlerde kalite kontrol standartlarını en titiz şekilde takip eder ve laboratuvar testleriyle bunu kanıtlamaktadır.

Banetti Makarna, ISO 9001:2008, DIN EN ISO 22000:2005, DIN EN ISO 14001:2009, OHSAS18001:2007, HELAL, KOSHER, TSE, BRC, IFS gibi kalitesini garanti altına alan pek çok sertifikaya sahip olan Acarsan Makarna Un Gıda İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş üretim tesislerinde üretilmektedir.

Ar-ge birimi üretim tüketici ihtiyaclarını üst düzeyde tutarak, ürün çeşitliliğini ve ürün kalitesini artırarak ve piyasa ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Banetti Uzakdoğu, Ortadoğu Asya, Avrupa, Afrika, Güney Amerika ve Kuzey Amerika kıtalarında pek çok ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

BANETTİ GIDA PAZARLAMA SANAYİİ ve TİC. A.Ş.

3. Organize Sanayi Bölgesi Kamil Şerbetçi Blv. No: 44 Şehitkamil / Gaziantep / Türkiye

Müşteri Hizmetleri

Gsm: +90 532 069 77 77

Tel: +90 342 337 98 92

E-mail: banetti@banetti.com.tr

Banetti Markası, bir Acarsan Holding kuruluşudur.
3. Organize Sanayi Bölgesi, Kamil Şerbetçi Bulvarı, No:44, 27600 Gaziantep